İyikidogdun » Haberler » İnanılmaz Hediye!

İnanılmaz Hediye!

İngiltere’de Susie isimli anne, her zaman kiz olmayi hayal ettigini belirten oglu Jack Green’e 16’nci dogum gununde cinsiyet degiştirme ameliyati hediye etti.

Jack Green cocuklugundan beri kiz gibi hissettmiş.

The Sun haberine gore, oglunun durumuna uzulen 4 erkek cocuk annesi Susie, onun diger uc oglundan farkli oldugunu hissediyordu. Zira onlar futbol ve kizlarla ilgilenirken Jack, Barbie’lerle oynuyordu.11 yaşinda  Jack, butun sinif arkadaşlarina ‘Ben bir erkek cocugu bedeninin icinde hapsolmuş bir kizim’ yazan bir toplu e-posta gonderdi. Bu olayin ardindan annesi mudurle konuşunca Jack saclarini uzatabildi. Ondan sonra okulda alay konusu olmaya, dovulmeye başladi. Tam 5 kez intihara teşebbus eden Jack, sonunda Amerikali bir doktor tarafindan tedaviye kabul edildi.

Anne dogum gununde ogluna cinsiyet degiştirme ameliyati hediye etti

Oglunun durumuna uzulen 4 erkek cocuk annesi Susie, onun diger uc oglundan farkli oldugunu hissediyordu. Zira onlar futbol ve kizlarla ilgilenirken Jack, Barbie’lerle oynuyordu.

Burada kadin olmak icin hormon tedavisi goren Jack, 16 yaşinda annesinin dogum gunu armagani olan toplam 28 bin sterline (70bin TL) mal olan cinsiyet degiştirme ameliyatina girdi. Jackie yeni halinden memnun oldugunu ve ileride şarkici olmak istedigini soyluyor.

Kaynaklar:
[1],http://dunya.milliyet.com.tr/inanilmaz-dogum-gunu-hediyesi-/dunya/dunyadetay/25.10.2011/1454934/default.htm

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir