İyikidogdun » Haberler » 23 Nisan’da Çocuklara Süprizler!

23 Nisan’da Çocuklara Süprizler!

cocuklar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımızı mutlu etmenin en güzel yollarını sizler için derledik. Her şehirde irili ufaklı pek çok etkinlik var, eğlenmeyen çocuk kalmasın!

Sizin için derlediğimiz etkinliklerden hemen istediğinizi seçin ve 23 Nisanda çocuğunuzu mutlu edin!

İstanbul

Sakıp Sabancı Müzesi – 23 Nisan Çocuk Şenliği

Sakıp Sabancı Müzesi, 23 Nisan’da çocukları geleneksel oyunlarımızı geleneksel sanat eşliğinde oynamaya davet ediyor. Mendil Kapmaca Oyunu, İp Atlama, Sek Sek, Yağ Satarım Bal Satarım, Ebe Tura Oyunlarının oynanacağı etkinlik öncesinde çocuklarla sergi gezisi yapılacaktır.

Etkinlik Saat: 10.00 – 16.00 arası gerçekleşecektir.
Rezervasyon ve bilgi için: 0216 550 97 62

Küçükçiftlik Parkı – 23 Nisan Çocuk Festivali

Birbirinden eğlenceli gösterilerin, eğitici atölyelerin ve heyecanlı oyun alanlarının yer alacağı 23 Nisan Çocuk Festivali, KüçükÇiftlik Park’ta sizleri bekliyor!

Dev pop-up masal kitapları, masal labirenti, düşünce gücüyle araba yarışı gibi birbirinden çarpıcı ve sıra dışı içeriklerin bulunduğu festival, unutulmaz bir 23 Nisan şöleni vadediyor.

Köstebekgiller – Tiyatro

TRT Çocuk ekranlarında büyük küçük herkesin severek izlediği Köstebekgiller tiyatro sahnesinde.

Boyo, Süslü ve Kösteban Bay Melodi’nin sihirli müzik kutusunun içine girerler. Kutuda kapalı olarak kalmış diğer masal kahramanlarıyla birlikte efsanevi “Kurma Kolu”nu bulup evlerine dönmeye çalışırken kötü kalpli kraliçe ve Bay Melodi onlara engel olmaya çalışır.

Korkuluk ve Karga

Müzikli çocuk oyunu “Korkuluk ve Karga” sahne almaya devam ediyor.
Tarlasında ekinlerini beklemekte olan sevimli Korkuluk, peynirini tilkiye kaptırmış mutsuz karga ile karşılaşır. Karga o kadar mutsuzdur ki şarkı söylediğine bin pişman adeta hayata küsmüştür. Korkuluk ona hayatı bir şarkı tadında yaşaması gerektiği öğüdünü verir. “Hayatı şarkı tadında yaşamak!”

 

cocuklar_eglence_450

Ankara

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası ve TRT Ankara Çocuk Korosu – 23 Nisan Konseri

Ankara Devlet Opera ve Balesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara’da çok özel bir etkinliğe hazırlanıyor.

2006 yılında Doğuş Grubu bünyesinde kurulan ve Türkiye’deki çeşitli konservatuvarların 11-18 yaş grubu öğrencilerinden oluşan Türkiye’nin ilk ve tek ulusal çocuk senfoni orkestrası Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası (DÇSO) ve TRT Ankara Çocuk Korosu, Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Balesi Bölümü’nün performanslarıyla, 23 Nisan Çarşamba günü Ankara Arena Spor Salonu’nda bir etkinliğe imza atacak.

Antalya

Snow World – Kar Dünyası

Türkiye’nin en eğlenceli kapalı kar alanı Snow World – Kar Dünyası, 23 Nisan’a kadar sıcaktan bunalanları bekliyor!
1500 metrekare kapalı alan içerisinde yer alan Kar Dünyası, geceleri yağdırılan gerçek kar ile Türkiye’nin en eğlenceli kapalı kar alanı. İçerisinde igloların, Aziz Nikola’nın evinin ve kafelerin olduğu, dışarıda sıcaklık 40 derecelere yaklaşırken içeride -5 derecelik bir ortam bulunan Kar Dünyası’na, ziyaretçiler girişte kendilerine verilen özel koruyucu kıyafetlerle gerçek karın tadını çıkarıyorlar.

cocuklar_icinİzmir

Karşıyaka 22. Uluslararası Çocuk Şenliği

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl 22. kez düzenlenecek.
Şenlik 20 Nisan 2014 tarihinde dünyanın dört bir tarafından gelen çocukların oyunları ile başlayacak. Şenlik kapsamında bir çok çeşitli etkinlik düzenlenecek ve ünlü sanatçılar da sahne alacak. Etkinlikler 24 Nisan’a kadar sürecek ve ücretsiz olacak.

Küçük Şeyler Uçurtma Şenliği 2014

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında Çocuklar için Uçurtma Şenliği düzenliyor. Bornova Rekreasyon alanında düzenlenecek olan şenlikte, katılımcılar hem uçurtmalarını uçuracak hem de çeşitli aktivitelere katılma şansı bulacak.
Etkinliğe izmirdeki tüm çocuklar ve kendini hala çocuk hisseden herkes davetlidir. Etkinlik saat 14:00’da başlayacak.

Tüm Türkiyede!

23-nisan-ulker-cocuk-sinama-senligi

Bu yıl 7. si düzenlenen “Ülker Çocuk Sinema Şenliği” 2014 kapsamında “KARLAR ÜLKESİ” çocuk animasyon ve sineması 24 Nisan 2014 de 61 ilin sinemalarında ücretsiz olarak gösterilecek. Detaylı bilgi için: tıklayınız.

Tüm çocuklarımıza mutlu bir bayram dileriz!

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir