İyikidogdun » Haberler » Maradona Fidel Castro’nun Doğum Gününü Kutladı!

Maradona Fidel Castro’nun Doğum Gününü Kutladı!

Dunya’nin gelmiş gecmiş en yetenekli, cok tartişilan ama el ustunde tutulan futbolcusu Diego Armando Maradona yakin dostu Kuba lideri Fidel Castro’nun dogum gununu Arjantin’de verdigi bir roportajla kutladi. Fidel icin dunyanin en buyuk heykelinin dikilmesi gerektigini kaydeden Maradona, Kuba’nin dunyadaki aclik goz onunde bulundurularak hâlâ izlenmesi gereken bir ornek oldugunu vurguladi.

Maradona ve Fidel Castro

Maradona, “Bush zamaninda odamdaki Clinton fotografini gordukten sonra her gelenin gideni arattigini belirtmişti. Yanilmadi. Bugun dunya bir dilim ekmegi olmayan 14 milyon ac Afrikaliya tanik oluyor. Ancak Kubalilarin tabaklarinda pirinc ve patates oldugunu one surerek Fidel’e kufredebiliyorlar. Kubalalilar her şeyi yiyor. Bunun dikkate alinmasi gerekir“ dedi.

Hugo Chavez

Buenos Aires’te yayinlanan “Garganta Poderosa” dergisine verdigi roportajda şu an kanser tedavisi goren Venezuela lideri Hugo Chavez’e de saglik dileklerinde bulunan Maradona, Chavez’e ABD iktidarina karşi Fidel’le birlikte yuruttugu mucadeleyi surdurebilmesi icin uzun omurler diledigini belirtti.

Kaynaklar:
[1],http://www.beyazgazete.com/haber/2011/08/15/fidel-e-dogum-gunu-pastasi.html
[2],http://www.belgeselizleyelim.com/tag/hugo-chavez-belgeseli-banu-avar

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir