İyikidogdun » Haberler » Lily’s Boutique Design

Lily’s Boutique Design

Lily’s Boutique Design, Izmir’de hayata gecmiş yepyeni bir girişim. Hayatimiza zevkli ve yaratici fikirleriyle renk katiyor. En ozel gunlerimizi unutulmaz ve keyifli hale getiriyor.

Lily’s Boutique Design en ozel gunlerimizi unutulmaz ve keyifli hale getiriyor.

Butik davetler, dekorasyon ve aksesuarlari ile kisa surede buyuk begeni toplayan Lily’s Boutique Design; bekarliga veda partisi, baby shower, kina gecesi, nişan daveti, evlilik teklifi, temali dogum gunu partileri , bebek hoşgeldin suslemesi ve tum butik davetlerde bizlere en ayricalikli, en trend ve en ozel organizasyonlari sunuyor.

Lily’s Boutique Design’in hazirladigi ozel Baby Shower

Lily’s Boutique Design kişiye ozel parti duzenlemek  isteyenlere urun satişi ve danişmanligi da yapiyor. Lily’s Boutique Design’in kurucusu  Ece Ozmen Bilginer “ Severek yapilan her işin cok daha kaliteli ve verimli olduguna inaniyor.

Lily’s Boutique Design’dan farkli suslemeler

Kendi hikayesi ise, 5 yillik bir universite’deki idari bir birimde mudur yardimciligi gorevini birakmasi ve yonetim- organizasyon alanindaki doktorasini dondurup hayalinin peşinden gitmesi ile başliyor.

Lily’s Boutique Design ile davetlerinizi unutulmaz kilin.

Yaraticiligini ve pozitifligini butik davetlerde muşterisiyle paylaşmaktan cok mutlu olan Ece Hanim freelance olarak calişmalarini surduruyor.

Dugunleri Lily’s Boutique Design onerileri ile farklilaştirin.

Italya’da yaşadigi sure boyunca bu fikrin temellerini attigini soyleyen Ece Hanim , Turkiye’de butik davete olan ragbetin her gecen gun arttigini ve artik kişilerin ayricalikli eglenceler,dekorlar ve aksesuarlar aradigini vurguluyor.

Lily’s Boutique Design davetlerinize farkli renkler katin.

Tasarimlari , sosyal medyadaki trend yorumlari ve imzasini attigi organizasyonlariyla adindan daha cok soz ettirecegine inandigimiz Lily’s Boutique Design’in resmi web sitesi www.lilysboutiquedesign.com , mail adresi ise [email protected]

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

2 yorum

  1. Ece Özmen Bilginer

    iyikidogdun.net 'te Lily's Boutique Design :))

  2. Beliz Günduru

    herşey süper! 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir