İyikidogdun » Haberler » İş Adamından Sigarayı Bırakanlara Hediyeler

İş Adamından Sigarayı Bırakanlara Hediyeler

İzmirli iş adami Osman Boyacioglu cevresinde sigara icenleri bu kotu alişkanliktan kurtulmaya davet ediyor, ardindan sigarayi birakmayi başaranlari ceşitli hediyeler ile odullendiriyor. Odemi’te yaklaşik 30 kişiyi sigaradan uzaklaştirdigini ifade eden Boyacioglu, 18 yildir kendisinin de sigara icmedigini, icenleri gordugunde ise uzuldugunu soyledi.

Sigara icen kişilere once sigaranin zararlarini anlatan ardindan da birakmalari konusunda tavsiyelerde bulunan Boyacioglu tiryakilerin sigarayi birakmasi icin teşvik amaciyla ceşitli armaganlar veriyor. Bunu bir gelenek haline getiren Boyacioglu, son olarak 10 yildir sigara icen Turan Oztunc’a da sigarayi biraktirdi.

Sigarayi Birakanlara hediyeler

Amacinin ulaşabildigi herkesin sigaradan uzaklaşmasi oldugunu belirten Boyacioglu, “Sigara alişkanligi maalesef ki gunumuzde ilkogretim siralarina kadar geldi. Bu alişkanligin onlenmesi konusunda ben de kendi adima gerekli olani yapiyorum. Yaklaşik 20 yildir cevremdeki kişileri sigarayi birakmalari konusunda teşvik ediyorum.

Bu teşvik icin de ceşitli hediyeler veriyorum. Simdiye dek bircok arkadaşima gomlek, kravat, takim elbise gibi armaganlar verdim. Turan kardeşimize de sozum vardi. Kendisi onemli bir irade ornegi gostererek sigarayi birakti ve saglikli gunlere merhaba dedi. Kendisini kutluyorum” diye konuştu.


Sigaranin Zararlari

10 yildir gunde yaklaşik 1 paket sigara ictigini ve son aylarda sigarayi birakmak icin ugraş verdigini belirten Turan Oztunc da, “Sigarayi biraktigim icin son derece mutluyum. Bunu herkese tavsiye ediyorum. Sayin Osman Boyacioglu’na da bana gosterdigi destekten ve nazik armaganindan dolayi teşekkur ediyorum” dedi.3 ay once kendisine sigarayi birakmasi halinde takim elbise alacaginin sozunu veren iş adami, bu sozunu yerine getirerek Oztunc’a takim elbise hediye etti.

Kaynaklar:
[1],http://www.nevsehirmedya.com/izmirli-is-adami-sigarayi-birakanlari-cesitli-hediyeler-ile-odullendiriyor-112179h.htm
[2],http://www.meleklermekani.com/portal/sigarayi-biraktiktan-spnra-kilo-almamak-icin.html
[3],http://cambasisiir.wordpress.com/2011/04/07/sigara-2/

Facebook Comments

Şuraya bakın

Huzur İçinde Yat Robin Williams

Bir neslin asla unutamayacağı bir aktör. 12.08.2014'te hayatını kaybetti ölümüne dair spekülasyonları bir kenara bırakıp Robin Williams'ı en güze eserleri ile anacağız.

Bir yorum

  1. sigara bıraktırmaya yönelik hoş bir adım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir