İyikidogdun » Haberler » Barış Manço’yu Rahmetle Anıyoruz

Barış Manço’yu Rahmetle Anıyoruz

Bariş Manco’yu kaybetişimizin 12.yiilinda sevenleri onu 81300 Moda Muzesi’ne donuşturulen evinde aniyor. Halk bankasinin destegiyle Kadikoy belediyesi tarafindan Moda Muzesine dondurulen evinde, Bariş ve Sevgi Haftasi adiyla organize edilen etkinliklerde 7’den 77′ ye herkes davetli…

81300 Moda Muzesi

31 Ocak akşami saat 19.00’da muzede buluşacak sevenleri ve hayranlari, sanatcinin vefat ettigi saat 23.00’e kadar Bariş Manco şarkilarini hep bir agizdan seslendirecek. Etkinlikler hafta boyu soyleşiler ve dinletilerle 31 Ocak gecesi başlayip 8 Subat akşamina kadar devam edecek.

YouTube Preview Image

Bunun dişinda 1–8 Subat Bariş ve Sevgi Haftasi kapsaminda Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu’nun yuvalarinda yaşayan 7–12 yaş arasi cocuklara yonelik ozel sanat atolyeleri duzenleyecek. Cocuk yuvalarindan gelen minik ziyaretciler atolyeler oncesinde muzeyi gezerek Bariş Manco’yu yakindan tanima firsati da yakalayacak.

Bariş Manco ve Kurtalan Ekspres

Bariş Manco’nun sevgi ve ozlemle anilacagi bu hafta kapsaminda 3 Subat tarihinde sevenleri ve hayranlari sanatcinin adini taşiyan vapurla hep birlikte Kanlica’daki kabristani ziyarete de gidecekler. Hafta boyunca tum Bariş Manco hayranlari muzeyi ucretsiz gezip etkinliklere katilabilecek.

Kaynaklar:
[1],http://www.dha.com.tr/baris-manco-12-olum-yildonumunde-kendi-evinde-etkinliklerle-aniliyor-flashaber_138812.html
[2],http://www.sondakika.com/haber-baris-manco-12-olum-yildonumunde-de-aniliyor-2500772/

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir