İyikidogdun » Anasayfa » 2012 Yılbaşı Hediyeleri

2012 Yılbaşı Hediyeleri

Yeni yilda sevdiklerinizi mutlu edecek en şaşirtici, en eglenceli, en romantik, en ilginc hediyeler karakter testi ve geniş hediye secenegi ile iyikidogdun.net’te. Geniş  filtreleme uygulamasi ve karakter testi ile aradiginiz fiyata, yaşa, karaktere ozel yilbaşi hediyelerini sevgiliniz, arkadaşiniz, ebeveynleriniz icin kolayca bulabilirsiniz. 2012 yilinda sevdiklerinizi ve sizi mutlu edecek bir kac hediye onerimiz;

2012 Yilbaşi Hediyeleri

Bayan Ev Ayakkabisi

Evde oturmaya seven bayanlarin uzun kiş boyunca sicak tutacak  pempe batikler hem şirin hem de cok kulanişli. Bunun yanisira kollu battaniyeler, kişiye ozel atki bere takimlari yeni yilinin ilk aylarinda arkadaşlarinizi isitacak hediyeler.

Kar Kuresi

Evine ozen gosteren arkadaşlarinizin evlerini susleyecek yilbaşi mumlari, dekoratif eşyalar, minik yilbaşi agaclari, kar kureleri butun bir yil boyunca yeni başlangiclari hatirlatacak hediyeler.

Kar Taneli Yilbaşi Bardagi

Işine duşkun yogun calişma hayatindaki arkadaşlariniz yeni yila ozel baskili bardaklar ile kahve keyiflerinde sizleri animsayacaklar.

Tic Tac Toe

Maceraperest aksiyona eglenceye bayilan baylara kayak maskesi, bandana, bere olarak kullanabilecekleri Polar Buff şapka, alkol almayi sevenlere eglenceli oyun Tic  Tac Toe siradişi yilbaşi hediyeleri.

Ilginc Sişe Kostumleri

Sosyal olmayi seven, partilerden uzak kalamayan arkadaşlariniza partilerini daha da renklendirecek şişe kostumu, bar seti, renk degiştiren işikli buzlar harika hediyeler.

You Look Funny T-shirt

Muzip arkadaşlariniza kendinizin tasarlayabileceginiz  t-shirtlerden ya da yastiklardan hediye edebilirsiniz.

Krimizi Yilbaşi Corabi

Noel Baba’dan hediye bekleyen arkadaşlariniza kişiye ozel yilbaşi coraplarindan hediye edebilirsiniz.

Noel Baba Cikolata

7’den 70’e herkesin hoşuna gidecek  yilbaşina ozel cikolatalar, cikolataya hayir diyemeyen herkesin agzina layik bir yilbaşi hediyesi.

2012 Yeni Yil Saati

2012 yili icin tasarlanmiş kişiye ozel takvimler, saatler, plaketler butun bir sene boyunca arkadaşlarinizin masalarinda yer alacak hediyeler.

Facebook Comments

Şuraya bakın

Instagram’ın Ünlü Köpeği “Shila The POM” ile tanışın

İstanbulda Yaşayan Shila’nin instagramda 115.000 takipçisi bulunuyor. Pom cinsi olan Shila oldukça değişik bir yaşam …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir