İyikidogdun » Haberler » Yılın İlk Bebeklerine Altın

Yılın İlk Bebeklerine Altın

Yeni yilin ilk bebeklerine valiler ve belediye başkanlari tarafindan iyi ki dogdun hediyeleri verildi.

Istanbul

Istanbul’da yeni yilin ilk bebegi 00:01’de Beyza Nur adi verilen kiz cocugu oldu. Nadiye-Bariş Eşiker ciftinin ikinci cocugu olan Beyza, 50 cm boyunda 3 kilo 580 gram agirliginda dunyaya geldi. Zeytinburnu Suleymaniye Kadin Dogum Egitim ve Araştirma Hastanesi, Semiha Sakin Dogumevi’nde dunyaya gelen Beyza’nin ilk ziyaretcisi Istanbul Valisi oldu. Istanbul Valisi Huseyin Avni Mutlu, yilin ilk dakikalarinda, dogar dogmaz bebegi ziyaret icin hastaneye geldi.


Beyzanur Eşiker

Van

Van Valisi Munir Karaloglu, Yeni yila Kadin ve Cocuk Hastaliklari Hastanesine giderek, Umut’u kucagina alarak girdi. Birgul ve Kadir Say ciftinin 2011 yilina dunyaya gelen Umut’a mutlu yillar dileyen Karaloglu, onu kucagina alarak tam Cumhuriyet altini hediye ederek, saglikli ve huzurlu buyumeseni diledi.

Trabzon

Trabzon Valisi Recep Kizilcik, eşi Sema Kizilcik ile birlikte yeni yilin ilk saatlerinde Trabzon Dogum Hastanesi’ne gitti ve 2011 yilinin ilk dakikalarinda dunyaya gelen bebege ceyrek altin takti. Ayşe Gul ve Serdar Yayla ciftinin 2. cocuklari olan ve 00.02’de dunyaya gelen kiz bebege Husna ismi verildi.

Emir Mesci

Kirikkale

Kirikkale Belediye Başkani Veli Korkmaz da, Belediye Başkan yardimcisi Halil Danaci ve eşi Kezban Danaci, yeni yilin ilk cocuklarina altin takti. Emine-Halil Yaylaci ciftinin ucuncu cocuklari olan kiz cocuguna Muharrem ayi nedeni ile Kirikkale Belediye Başkani Veli Korkmaz, tarafindan Zeynep Gokce ismi verildi. Diger dogum yapan annelere birer altin takilirken Ferda Solak’in kiz cocuguna Zeynep Eda, Naime-Sefer Andic’in cocuklarina Metehan ve Havva-Adem Akbulut un erkek cocuklarina ise Huseyin adi verildi. Havva Akbulut, ”Başbakanin sozunu dinleyerek ben 4. cocugu yaptim’ dedi.

Sivas

Sivas’ta 2011 ilk bebegi olan Emir Mesci ise 00.01’de Devlet Hastanesinde dunyaya geldi. Kucuk cocuga Vali Ali Kolat ile Belediye Başkani Dogan Urgup ceyrek altin takti.

Kaynaklar:
[1], http://medyatrabzon.com/news_detail.php?id=22485
[2], http://www.haberturk.com/yasam/haber/586964-yeni-yilin-ilk-bebekleri

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir