İyikidogdun » Haberler » Huzur İçinde Yat Robin Williams

Huzur İçinde Yat Robin Williams

Bir neslin asla unutamayacağı bir aktör. 12.08.2014’te hayatını kaybetti ölümüne dair spekülasyonları bir kenara bırakıp Robin Williams’ı en güze eserleri ile anacağız.

1. İlk Göz Ağrımız: Günaydın Vietnam

YouTube Preview Image

2. Her Şeye Farklı Bir Açıdan Bakmaya Çalışmak:

Ölü Ozanlar Derneği

YouTube Preview Image

3. Araştırmaya Devam Etmek ve Yılmamak

Awakenings / Uyanış

YouTube Preview Image

4. Geleceği Yakalamak ve Sorunların Üstesinden Gelmek

Can Dostum / Good Will Hunting

YouTube Preview Image

5. Belki Gerçektir Diye Ne Hayaller Kurduk

Jumanji

YouTube Preview Image

6. The Fisher King

YouTube Preview Image

Robin Williams’ın bir hayatın kaybedilenlerin ardında kaybolarak deliliğin sınırlarında dolaşarak yeni yaşama bakışlar ve tutunuşlarını gösteren sevgi düş ve delilik üzerine ilginç bir çeşitleme.*

7. Aşkın Gücü / What Dreams May Come

YouTube Preview Image

Ne Dediler?

Beyaz Saray’dan dahil her kesimden üzüntüleri anlatan paylaşımlar gelirken biz de umarım Bay Robin Williams’a yakışan bir uğurlama yapmışızdır. Beyaz Saray’ın ve Twitter’daki paylaşımların bir kaçını da sizler için derledik.

“Robin Williams bir doktor, bir dahi, bir dadı, bir başkan, bir profesör bir Peter Pan kısaca her şeyden birazdı. Ama o kesinlikle türünün tek örneğiydi. Hayatımıza bir uzaylı olarak girdi ama sonunda insan ruhuna dokunmayı başardı. O bizi hem güldürdü, hem ağlattı”

Başsağlığı mesajında Obama Ailesi de üzüntülerini dile getirdi: “O bize özgürce sonsuz oyunculuğunu verdi. Obama ailesi olarak Robin Willaims’ın ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Teşekkürler Robin Williams.

 

Facebook Comments

Şuraya bakın

23 Nisan’da Çocuklara Süprizler!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarımızı mutlu etmenin en güzel yollarını sizler için derledik. Her şehirde irili ufaklı pek çok etkinlik var, eğlenmeyen çocuk kalmasın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir