İyikidogdun » Haberler » Yenilendik!

Yenilendik!

Değişen dünya alınan her yaş iyikidogdun.net’e de bir şeyler katıyor. iyikidogdun.net olarak bir yaş daha büyürken hizmetlerimizde değişikliğe gidiyoruz!
Bazı servislerimizde yenilemelere giderken bazılarına da veda etmek zorunda kalıyoruz. Artık iyikidogdun.net daha da doyurucu içeriklerle hızlı ve pratik oluyor. Mutlu geçen doğum günlerinizi daha da mutlu hale getirmeye çalışmaya devam ediyoruz.

Anılarınızı, sevinçlerinizi, deneyimlerinizi, bilgilerinizi bizimle paylaşın!

Artık iyikidoğdun.net yazarları sizlersiniz. Kullanım şartları dahilininde istediğiniz konudan bahsedebilir istediğiniz kadar yazı gönderebilirsiniz.  Doğum günü anılarınız, yaptığınız partilerden fotoğraflar, videolar…

Fikirleriniz mi var ? Yazı olarak bizimle paylaşın birçok kişiye ulaşsın.

İyikidogdun.net’e üye olmak ve yazı göndermek ücretsizdir!

 

Hediyelere ve hatırlatmalara ne oldu?

Yep yeni projelerimize yer açmak için bu hizmetimizi kaldırdık.

Artık hediyelere hediyeden çok daha fazlasını sunan “kaarun.com” üzerinden bakabilecek  ve doğum günlerini takip edebileceksiniz.
Yeni ürün bulma servisimiz 

Kaarun.com

kaarun-Facebook arkadaşlarınızı ilgi alanlarına göre en beğendiği ürünleri bulabilir, ürünleri takip edebilir, hediyelerle ilgili yorumlar yapabilir, kaydedebilir, paylaşabilirsiniz. Kaarun çok farklı ve mükemmel bir alışveriş heyecanı sunuyor.

 

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir