İyikidogdun » Haberler » Şüşü Teyze’ye İlk Doğum Günü

Şüşü Teyze’ye İlk Doğum Günü

Izmir Buyukşehir Belediyesi’nin ‘Gencler-Yaşlilar Elele Projesi’, 80 yaşindaki Sukran Kaşkir’la bir araya gelen Selda Erdem ve Ercan Kiliclar adli gencleri bir araya getirdi. Evine ziyarete gidecekleri gunun Sukran Teyze’nin dogum gunu oldugunu ogrenen gencler, ona pasta ile hediye aldi. Gencler, cok neşeli gecen sohbetin ardindan uzerini mumlarla susledikleri dogum gunu pastasini Sukran Kaşkir’a getirdiler. 80 yaşinda oldugunu ama omru boyunca hic dogum gunu kutlamadigini belirten Sukran Teyze, duygulu anlar yaşadi.

80 yaşindaki Sukran Teyze dogum gunu pastasinin  mumlarini uflerken

Pastanin mumlarini Sukran Teyze ile birlikte ufleyen gencler  daha sonra hediye paketini de hep beraber actilar. Paketin icinden cikan şali cok begenen Sukran Kaşkir, hediyesini hemen omuzlarina orttu.  Izmir Buyukşehir Belediyesi’nin ‘Gencler-Yaşlilar Elele Projesi’ni bir komşusu araciligiyla ogrendigini soyleyen Kaşkir, “Yakinlarim, bana ‘Suşu Teyze derler. Bu buluşmalar cok guzel oldu. Dunyada en kotu şey yalnizlik. Annemi, babami ve birlikte yaşadigimiz kardeşimi kaybettim. Genclerle yalnizligimi unuttum. Ben gezmeyi cok severim; şimdi onlarla birlikte gezecegiz” diye konuştu.

Kaynaklar:
[1],http://www.haberler.com/80-lik-susu-teyze-nin-ilk-dogum-gunu-kutlamasi-2458953-haberi/
[2],http://www.nethabercilik.com/haber/80lik-susu-teyzenin-ilk-dogum-gunu-kutlamasi-yapildi.htm
[3],http://www.bizimizmir.net/?page=haberayrinti&cat=3199

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir