İyikidogdun » Anasayfa » Mutlu Yıllar
Geçtiğimiz güzel yılda, eşsiz doğum günü bilgilerini 2 milyona yakın kere ziyaret eden, yorumlar yapan, fikirlerini paylaşan, doğum günlerini bizimle hatırlayan, arkadaşlarına bizi tavsiye eden tüm dostlarımızaiyi ki doğdunuz diyoruz!

Mutlu Yıllar

Geçtiğimiz güzel yılda, eşsiz doğum günü bilgilerini 2 milyona yakın kere ziyaret eden, yorumlar yapan, fikirlerini paylaşan, doğum günlerini bizimle hatırlayan, arkadaşlarına bizi tavsiye eden tüm dostlarımıza iyi ki doğdunuz diyoruz!

2009 yılında, sitemizdeki ilginç bilgilerin sınıflarda anlatılmasından, yıllar önce kaybedilen arkadaşların tekrar bulunmasına kadar heyecan verici pek çok olay yaşadık. En güzel doğum günü anlarını sizlerle paylaştık, en ilginç yazıları oluşturmak için gayret ettik. Televizyon ve gazetelere konuk olduk.

iyikidoğdun.net ailesi olarak doğum günlerini hatırlayarak, kutlayarak ve paylaşarak doğum günlerini en güzel şekliyle yaşatmak üzere çıktığımız bu yolda son süratle ilermeye devam ediyoruz.

2010 yılında birbirinden güzel hizmetler ve eşsiz hediyeler ile doğum günlerini önemseyen herkesle iyikidoğdun.net’te buluşmayı diliyor ve hoş geldin 2010 diyoruz.

-iyikidoğdun.net ekibi

Facebook Comments

Şuraya bakın

İYİKİDOĞDUN Mobil Uygulaması Çıktı!

Doğum günü uygulaması ile, Doğum günü hatırlatmaları kurabilir, Doğum günlerine özel resimli mesajlar ile arkadaşlarınızın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir