İyikidogdun » Anasayfa » iyikidoğdun.net iGoogle Eklentisi

iyikidoğdun.net iGoogle Eklentisi

iyikidoğdun.net’in iGoogle eklentisi, kullanıcılara tıpkı google gibi sade ama şık bir tasarım sunuyor. Eklenti yaklaşan doğum günlerini hatırlatmanın yanı sıra, bizlere siteden haberlerde sunmaktadır. Böylece çok renkli ve farklı doğum günü haberlerini okuyarak bizler de sevdiklerimiz için ilginç doğum günleri hazırlayabiliriz. Bunun yanı sıra, o gün hangi ünlülerin doğum günü olduğunu öğrenebilir ve iyidogdun.net üzerinden o kişinin sayfasına yorum yapabiliriz. Böylece hayranı olduğumuz ünlülere güzel bir doğum günü tebriği göndermiş oluruz.

iGoogle eklentisini kullanabilmemiz için öncelikle google.com sayfasını ziyaret edip login olmamız gerekiyor.

google.jpg

iyikidoğdun.net iGoogle eklentisi

Oturum açtıktan sonra iGoogle sekmesini tıklayarak iGoogle sayfasına giriş yapmış oluyoruz. Bu işlemden sonra artık eklentimizi yani iGoogle’ı ekleyebiliriz. Eklentinin linkine www.iyikidogdun.net üzerinden erişebilirsiniz. Linki tıkladıktan sonra çıkan ekrandan iGoogle’a ekle seçeneğini tıklıyoruz.

igoogle11.jpg

iGoogle eklentisi

Bu ufak işlemden sonra artık iyikidoğdun.net iGoogle eklentisini kullanmaya başlayabilirsiniz.

iGoogle eklentisinin ilk adımını giriş yapma kısmı oluşturuyor. Bunun için www.iyikidogdun.net kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Eğer bir kullanıcı hesabınız yoksa www.iyikidogdun.net üzerinden çok kısa bir sürede üye olup eklentimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

igoogle2.jpg

iyikidoğdun.net kullanıcı girişi

Giriş işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştikten sonra, eklentimizi tanımaya başlayabilirsiniz.

Eklentimizde sizi ilk karşılayan ekran hatırlatmalarınızın bulunduğu menüdür. Burada www.iyikidogdun.net adresinden daha önce eklediğiniz hatırlatmalarınız görünmektedir. Eğer hatırlatma listeniz boş ise, sitemize giderek yeni hatırlatmalar ekleyebilirsiniz. iyidogdun.net’in sunduğu bu hizmet sayesinde yaklaşan doğum günlerini görebilecek ve yakınlarınızın doğum günlerini zamanında kutlayabileceksiniz.

igoogle3.jpg

iyikidoğdun.net hatırlatma listesi

Eklentimizin ikinci ekranında siteden haberler bulunmaktadır. Burada ilginç doğum günü haberlerini bulabilir, hoşunuza giden haberlerin devamını sitemize giderek okuyabilirsiniz. Bu sayede ilginç doğum günlerinden haberdar olabilir ve sizler de sevdiklerinize ilginç doğum günleri hazırlayabilirsiniz.

igoogle4.jpg

iyikidoğdun.net hatırlatma penceresi

Eklentimizin üçüncü ve son ekranında ise o gün doğum günü olan ünlüler yer almaktadır. Böylece o gün doğan ünlüler hakkında bilgi edinebilir, www.iyikidogdun.net adresine giderek detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

igoogle5.jpg

iyikidoğdun.net ünlülerin doğum günü

© iyikidoğdun.net

Facebook Comments

Şuraya bakın

İYİKİDOĞDUN Mobil Uygulaması Çıktı!

Doğum günü uygulaması ile, Doğum günü hatırlatmaları kurabilir, Doğum günlerine özel resimli mesajlar ile arkadaşlarınızın …

Bir yorum

  1. güzel olmuş..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir