İyikidogdun » Haberler » En Güzel Doğum Günü Hediyesi

En Güzel Doğum Günü Hediyesi

Silifke’de yaşayan anne Havva Cimen 5 yildir diyalize bagli olarak yaşamini surduren kizi Secil Gok’un sagliginin giderek kotuleşmesine dayanamadi ve bobregini bagişlama karari aldi. Kizina bobregini vermesi icin zayiflamasi gereken anne 11 kilo verdi ve doktorlardan, ameliyatin kizinin dogum gunune denk getirilmesini istedi. ‘Doktorlarimiz bu istegimizi kirmadi. Kizimin dogum gunu olan 12 Ocak’ta ameliyat olduk. Evladima dogum gunu hediyesi olarak bobregimi verdim. Sagligina kavuşmasi beni cok mutlu etti.” diyerek duygularini dile getiren fedakar annenin mutlulugu gozlerinden okunuyordu.

Ameliyattan sonra dogum gunu kutlamasi

Kendisi icin yapilan surpriz dogum gununde, yeni yaşinda daha saglikli olmanin mutlulugunu yaşayan Secil Gok “Bana en guzel ve anlamli hediyeyi annem verdi. Onun bu fedakarliligi karşisinda minnettarim. Akdeniz Universitesi Prof. Dr. Tuncer Karpuzoglu Organ Nakli Enstitusu ekibine de bu surpriz pasta icin cok teşekkur ederim. Cok mutluyum. ” dedi.

Kaynaklar:
[1],http://www.ajansbir.com/haber-40368—Dogum_gunu_hediyesi_bobregini_verdi.html
[2],http://www.ensonhaber.com/kizina-dogum-gunu-hediyesi-bobrek-verdi-2011-01-19.html

Facebook Comments

Şuraya bakın

69 Yaşına Giren Şehriye Nine’ye Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş Dursunbey Sevgi Evi’nde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir